06-39587182

info@mafin.nl

Tijd en geld besparen doe je met EffectConnect

18+ werknemers

+15000 tevreden klanten

20+ actieve Marketplaces

Automatiseer nu je marketplaces en voeg ze samen met je webshop!

Met EffectConnect komen marketplace orders direct in je eigen webomgeving terecht, worden Track&Trace codes naar de marktplaats verzonden en je voorraden automatisch bijgewerkt. Zo bespaar je veel tijd en geld! 

Repricer

Met de Repricer worden jouw prijzen op marketplaces zoals bol.com en Amazon automatisch aangepast op basis van prijzen die concurrenten hanteren. Je stelt zelf de criteria in voor deze prijsaanpassing, zo bepaal jij te allen tijden welke producten meedoen en tegen welke prijzen. De Repricer controleert elke 20 minuten de prijzen van je concurrenten, op deze manier ben jij de concurrentie altijd een stapje voor en maak je meer kans op het koopblok!

Snel data delen met de Feed Manager

Met de gebruiksvriendelijke Feed Manager van EffectConnect maak jij in een handomdraai custom datafeeds welke je kunt gebruiken op affiliate kanalen zoals Google Shopping, Facebook Ads, Daisycon en Criteo, maar ook snel kunt delen met klanten en partners.

De Feed Manager is gebruiksvriendelijk omdat werkelijk ​iedereen​ er mee aan de slag kan. Weg zijn de tijden van het inschakelen van developers om een datafeed voor je te maken, dit doe je nu heel eenvoudig zelf!

Waarom EffectConnect? Bij EffectConnect werken wij niet alleen voor de klant, maar ook samen met de klant. Wij werken continu aan productoptimalisatie en hebben sinds kort een ideeënbus waar klanten hun ideeën en wensen over het product kunnen insturen. Al deze inspanning zorgen ervoor dat onze support gewaardeerd wordt met 9,8!


Vraag nu de gratis proefperiode van 30 dagen aan en ervaar het gemak zelf!

Voordelen

  • Bereik miljoenen consumenten in Europa.
  • Importeer orders in je eigen webwinkel.
  • Synchroniseer voorraden met jouw webshop en de marktplaatsen.
  • Ben je concurrenten te slim af met onze repricer.
  • Verhoog je omzet, zonder extra werk.
  • Gratis support. Via de telefoon, chat en mail.
  • Wij helpen je met het installeren van de software.
  • Gratis mobiele app voor realtime inzicht in je verkopen.
Call Now ButtonVragen? bel ons!